Не всеки ден ни се предоставя възможност да се срещнем с

...
Не всеки ден ни се предоставя възможност да се срещнем с
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Ако желае, Ивет Горанова може да се влее в редиците на МВР

„ Не всеки ден ни се дава възможност да се срещнем с олимпийските ни първенци. Затова желаеме уместно да ги посрещнем в Министерството на вътрешните работи. Това са хора, които накараха всички ни да се усещаме горди, че сме българи. Това, което те донесоха от Япония, значи денонощен труд, ограничения, мощ на духа. Тe предшестват успехите, завоювани с чест ”. Това съобщи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков при посрещането на спортистите, които участваха в Олимпийските игри в Токио.

Той разгласи, че е взето решение олимпийските ни първенци да получат награди. „ Така всички ще станем съпричастни към техните триумфи ”, уточни той.

Ивет Горанова – олимпийската шампионка по карате кумите, беше измежду първите отличени. „ Имам удоволствието да предложа на Ивет, в случай че желае, да се влее в редиците на Министерство на вътрешните работи. За нас ще бъде чест тя да бъде измежду нас и по подобен метод ще утвърдим престижа на Министерството на вътрешните работи ”, сподели служебният вътрешен министър.

Отличие получи и треньорът на шампионката ни – Ангел Ленков.

Награда бе връчена и на сребърната ни медалистка по спортна пукотевица в Токио Антоанета Костиданова. „ Искам откровено да благодаря на Министерство на вътрешните работи, тъй като без поддръжка, моята подготовка щеше да е доста по-трудна ”, акцентира тя. Христо Христов – треньорът на Костадинова, също получи отличие.

Бронзовата ни медалистка по битка от Олимпиадата Тайбе Хюсеин и нейният треньор Петър Касабов взеха почетни медали на Министерство на вътрешните работи. „ Благодаря за уважението, проявено към нас и към труда, който поставяме ”, съобщи Касабов.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР